Våra Projekt


Se vad vi utfört


Utomhusmålning i Mälarhöjden


2020


Här fick vi förtroende av en kund i Mälarhöjden att måla om hela deras deras fina villa. Vi målade allt från fasad till hängrannor, stuprör, fönster, plåtar och dörrar.


Totalrenovering i Vasastan


2020


Här totalrenoverade vi en lägenhet i Vasastan på 90kvm, allt från badrum, kök till samtliga ytskikt från väggar till tak och snickerier.


Totalrenovering på Södermalm


2020


Här totalrenoverade vi en lägenhet på Södermalm, allt från badrum, kök till samtliga ytskikt från väggar till tak och snickerier. Extra kul att kunden ville ha en färgstark kulör på snickerierna i denna lägenhet. Kalkvägg i Hägersten


2020


Här har vi målat upp en kalkvägg i en betongliknande kulör i Hägersten. 

Ett billigare alternativ till Microcement om man vill ha det flammiga och levande på väggarna


Renovering av vardagsrum på Östermalm


2019


Det här projektet va riktigt kul, här togs all gammal tapet ner till betonggrunden. Efter det bredspacklade vi upp samtliga väggar två gånger. Efter det va det dags för grundning och färdigstrykning av både tak, väggar och snickerier.


Helrenovering i Sickla


2019


En helrenovering i Sickla där vi målade om samtliga ytor. Även trappan som va i rent trä slipade vi ner och målade i vit kulör. Utomhusmålning på Värmdö


2019


Här har vi målat en hel villa ute på Värmdö, här har vi tvättat fasaden med mögeltvätt, vilket vi alltid rekommenderar när man ska ta sig an ett utomhusprojekt. Fasaden va i riktigt dåligt skick så vi fick skrapa ner en heldel gammal flagnad färg, olja in det trärena sedan grunda och färdigstryka fasaden två gånger. 


Totalrenovering av etagevånging på Östermalm


2018


Under 2018 fick vi förtroendet att totalrenovera en etagevåning på 160kvm på Östermalm. Vi spacklade, målade alla väggar och tak i kulören 0500. Målade alla fönster, foder och sedan slipade vi ner en trappa till grunden och betsade samt lackade den i en mörkbrun kulör.


Kontorsanpassning i Haninge


2018


En kontorsanpassning vi gjorde åt ett VVS-företag. Här bredde vi upp samtliga väggar med spackel då det va glasfiberväv och kunden ville ha släta väggar. Efter det va det dags för slipning, grundning, isättning och färdigstrykning. Ett roligt projekt!